divendres, 27 de febrer del 2009

ÉS AIXÍ COM VOLEM EL NOSTRE CARRER?

Imatges del carrer Magnes i Pietat un any i mig després de la reforma:
Si voleu més detall de les fotos clicar per fer-les més grans



Cablejat per tot arreu, en una vivenda fins i tot 4 conexions!






Cables mal ajustats...



Cables penjant...

6 comentaris:

  1. Mireu això si us voleu indignar, l'enllaç és aquest:

    http://ambtuarbucies.wordpress.com/

    Mireu el segon escrit on hi ha una foto del carrer Camprodon.

    Sr. Tomàs Moré, menys cinisme per favor! El carrer Camprodon l'hauria de declararà persona non grata!

    Què s'ha cregut aquest senyor? I a sobre posa l'exemple del c.Magnes, serà estúpid! Podia haver-se'l mira't abans i té la desvergonya de posar l'ordenança d'ajudes per la millora de les façanes que us puc dir que donen un ral, podeu preguntar a diversos veïns i veïnes que l'han fet servir!

    Sr. Tomàs Moré, així està l'Ajuntament endeutat per culpa seva, si vol un carrer de luxe, compris una finca i un negoci al passeig de Gràcia de Barcelona, i veurà com també hi ha cables penjant i humitats en algunes finques!

    La gent no pot arribar a final de mes i aquest senyor (per qualificar-lo d'alguna manera), encara voldria obligar els veïns a arreglar les façanes, vostè no és d'Esquerra vostè és l'hereu d'un home que va governar 40 anys Espanya!
    Procuri tenir feina i donar de menjar a la seva família i oblidis d'aquest carrer, farà un favor a tothom!

    ResponElimina
  2. Com s'assembla la foto a aquesta!

    http://twitxr.com/actualitat/

    ResponElimina
  3. Es que aquestes fotos, són la rèplica que els d'ERC van penjar al seu blog.

    ResponElimina
  4. IRÒNIC DIU:

    Extret dels diaris:
    "La comissió ha suspès amb la condició que es millori la proposta el projecte de construcció de 24 habitatges al sector Es Llané de Cadaqués. Solà ha detallat que el motiu principal és el 'poc encert' en la construcció en un perfil 'molt característic' de la costa de Cadaqués perquè afectaria al front marítim.

    L'altre suspès de la comissió és un Pitch and Putt a Arbúcies. Hauran de reformular la proposta i entrar en detall per justificar el projecte perquè afecta al pla de protecció de Parc del Montseny."

    Què vol dir això? Que a dia d'avui el P&P segueix contruït, funcionat i tot de forma il·legal i sense que l'Ajuntmanet faci res, una altre gran gesta! Si senyor! Bona gestió!

    A Arbúcies les ventes de pisos han baixat un 65% durant el 2008. Si senyor! No hi ha crisi! Esperarem els resultats de l'atur del febrer 2008 per confirmar la teoria Zamorano, estan al caure.

    ResponElimina
  5. Extret de DIARI de GIRONA:

    La Comissió d´Urbanisme suspèn el pla especial del pitch-and-putt d´Arbúcies
    Aquest era l'últim tràmit perquè el camp esportiu pogués obrir les seves portes, però ara Urbanisme exigeix que en reformuli la proposta.

    ARBÚCIES |E.BATLLE
    La Comissió Territorial d'Urbanisme de Girona ha suspès el pla especial urbanístic del pitch-and- putt de Can Pasqual d'Arbúcies perquè li manquen alguns informes essencials per poder-se posar en marxa. Per aquest motiu, des de la Generalitat demanen als seus impulsors que reformulin la proposta que van presentar en el seu dia i que va aprovar l'Ajuntament d'Arbúcies el passat 18 de desembre.
    Segons Urbanisme, els promotors del camp de pitch-and-putt, de divuit forats que es va construir al poble i que ha generat polèmica per temes de legalitat, han d'aportar un informe de la Diputació de Girona, ja que una part dels terrenys es troben en territori del Parc Natural del Montseny; ajustar les edificacions que s'hi han construït i requerir a les administracions corresponents diferents informes sectorials, que no es van aportar amb la documentació presentada, com ara de Medi Ambient i Agricultura, entre d'altres.
    La suspensió del pla especial urbanístic d'aquest equipament esportiu que es troba en sòl no urbanitzable la va comunicar dimecres el director general d'Urbanisme a Girona, Pere Solà, en acabar la Comissió d'Urbanisme de Girona.

    Legal, des del desembre
    El ple d'Arbúcies va aprovar el 18 de desembre de l'any passat la legalització del pitch-and-putt, és a dir, el seu pla especial. Un pla que preveu que la zona sigui declarada no urbanitzable i, per tant, frena la possibilitat d'urbanitzar aquesta finca de 474.606 metres quadrats. De fet, el pla especial preveu que el 80 per cent d'aquest sòl es reservi a usos agrícoles i que solament un 20 per cent, es destini al camp de picth-and-putt. Ara però, la seva obertura queda en suspens fins que els promotors presentin la documentació que els requereix Urbanisme.
    Aquest camp va generar polèmica durant tot l'any passat, ja que s'hi va arribar a practicar l'esport, tot i que els propietaris van argumentar que només ho van fer uns socis d'una associació sense ànim de lucre. A més, l'agrupació ecologista NIUS en l'inici va criticar la seva obertura a Arbúcies, però després en no requalificar-se els terrenys, van assentir que el camp obrís i es legalitzés i que es convertís en una nova font d'ingressos per al poble.

    SI SENYOR, EL PLE EL VA APROVAR! I FUNCIONA US NOMÉS HI HEU D'ANAR A DONAR UN COP D'ULL. Ah i això de rural ho deu dur només al nom ja que és igual que tots els altres P&P que he visitat.

    ResponElimina
  6. Altre vegada patètic, el taller participatiu d'ahir (que per cert es l'ultim)sobre la reforma integral del carrer camprodon, com sempre va tenir dues cares molt definides, els de uns veïns del carrer camprodon representants d'una associació, que el que volen és que es torni a començar el procés i es pugui discutir del projecte amb tota l'informació necessaria sobre la taula, i la de uns altres veïns que no tots són veïns del carrer, i que tan els hi fa que el projecte sigui viable o no en epoques de crisi, o que les contribucions especials estiguin encara per definir.

    La veritat es que encara no tenim res clar i ja fa tres mesos que dura l'historia, per tant no ser fins on volen arribar, però el que si ser es que tot plegat el que fa es enfrontar cada vegada més veïns i això no es gens bo.

    Per tan el demano al Sr.Zamorano es que deixi d'informar de manera partidista tot efectuan trucades telefoniques per que la gent vagi a participar als tallers, ja que despres pasa el pasa, i es diuen coses davant de tohom que no tenen ni cap ni peus. Si més no, que informi més bé als seus i no tindrem de sortir una altre vegada amb la sensació de que ens prenen per "estupids".

    ResponElimina

 
Creative Commons License
Aquesta obra de la Plataforma per la reforma c. Camprodon d'Arbúcies està subjecta a una llicència de Reconeixement 3.0 Espanya de Creative Commons