dimecres, 17 de desembre del 2008

ACLARACIONS

Punt PRIMER de tot i veient el caire que està agafant aquesta discussió s'ha d'aclarir que la Plataforma no té res a veure, ni ha tingut res a veure amb Nius, això no vol dir que en un futur ho tingui, però repeteixo, ara per ara no la Plataforma no veu cap objectiu ni punt d'unió entre aquestes dues organitzacions per molt lloables que siguin els interessos de les dues.

Punt SEGON i repetitiu, la Plataforma només preten que la gent opini, a favor o en contra de la reforma, que opini sobre la manera de fer de l'ajuntament i sobre el procés participatiu, però no us equivoqueu: Només estem parlant de la Reforma del carrer Camprodon! No pretenia parlar d'aspectes ecològics, ni de referències a altres organitzacions però bé, la Plataforma és oberta i participativa i si ha de ser així doncs parlarà d'aquests temes.

Punt TERCER, l'única crítica feta des de la Plataforma a l'Ajuntament és referent a que s'entén per procès participatiu i què entén la Plataforma que és un procés participatiu, i aquesta és la mateixa raó de ser de la mateixa.

La Plataforma creu que en ple segle XXI, no es pot plantejar un procés participatiu només amb UNA ENQUESTA i DOS TALLERS, clar que aquests, a més a més, estan limitant molt la participació, ja que estan posant horaris concrets i s'enten que hi ha mitjans al segle XXI per fer aquest procés d'altres maneres.

També entén la Plataforma que no es pot vendre com a procés participatiu si ja està condicionat d'entrada i no se'n dóna informació, o aquesta és confusa.

S'enten que hi ha una pàgina Web mantinguda per tots, que podria publicar un avantprojecte, que podria publicar pressupostos, etc. simplement pretén ser una crítica constructiva a l'Ajuntament i fer-lo reflexionar en aquests aspectes i com s'ha dit al punt segon proporcionar els mitjants que l'Ajuntament no posa i facilitar-los la Plataforma fent veure que això és possible i no tant complicat.

Se sap de sobres, per precedents, que la gent que anirà als dos tallers serà sempre la mateixa i s'ha de FOMENTAR la participació no arraconar-la, hi ha gent que no sabrà parlar en públic però que sap escriure i la seva opinió és vàlida igual que un que té molta notorietat pública.

Repetir un cop més que no està lligada a cap grup polític, ni entitat i que no cal saber qui hi ha al darrera de la Plataforma perquè les seves intencions i raó de ser ja s'han fet públiques en aquest bloc.

Al final del procés, es pretén donar totes les aportacions fetes al bloc a l'Ajuntament així com una crítica al seu procés participatiu que sembla ser que va pel mateix camí que el de les taules de barri. I que no s'entengui com una crítica de la Plataforma sinó com un acte de perfeccionisme de que tot el que es fa es pot millorar i que s'ha d'estar obert a la crítica, i més quan lliurament s'ha optat per representar els ciutadans.

La Plataforma no censura -simplement ho farà quan hi hagi insults-, és oberta i participativa, ni tant sols obliga a posar un nom al que opina, però creu que fer-ho és un acte que lloa al que ho fa i que, a més a més, permet contestar-lo i replicar-lo. Anima a la gent que hi participi a fer servir un nom, encara que sigui inventat, però que sigui el mateix en totes les seves intervencions.

LA PLATAFORMA.

68 comentaris:

  1. Gràcies pels aclariments Sr. Plataforma. Et seguim desconeixent...

    gràcies

    ResponElimina
  2. procés de PARTICIPACIÓ del Camprodon. Perquè a la reunió de la llar de jubilats no hi havia el regidor de PARTICIPACIÓ (de cupa)? Que potser hi ha visions diferents de la manera d'enfocar el tema? Per altra banda, perquè en el tema de les antenes el trobem sol?
    ho haveu vist?

    ResponElimina
  3. David Merino i Parcet,

    Gràcies companyes i companys de la Plataforma del c. Camprodon, per enviar a IA el vostre enllaç. Només dir-vos que des de el nostre grup us recolzem fermament i ja hem parlat amb alguns veïns per fer més força i defensar els vostres posicionaments. Creiem, com vosaltres, que ara no es moment d'endegar aquest macroprojecte que ens pot costar molts diners. Cal aturar i valorar acuradament qué representa aquesta obra pel poble i pels veïns, en un moment de crisi tan municipal com de totes les nostres economies. Intentarem que s'imposi el seny. Estem a la disposició del carrer pel que calgui, i ja sabeu el nostre blog: http://independentsperarbucies.blogspot.com/

    ResponElimina
  4. David,

    Visca l'optimisme! Però quina alternativa doneu els d'IA? En el vostre programa volíeu remodelar el carrer Camprodon, oi?

    ResponElimina
  5. Bona tarda,

    Com a veïns de la carretera de tota la vida,per tant, ens estimem aquest carrer, tenim clar que volem el camprodon net,endreçat amb espai per passejar etc...Però el que no volem, es que gastin tots aquests diners en un sol carrer, quan hi ha diferents racons del poble molt més prioritaris per arrenjar, o amb més necessitat social com ara la biblioteca, un centre desbarjo per jovent, un centre de dia per a la gent gran etc...

    D'altre banda, el que ens ha molestat molt als veïns, es que ens vulguin tractar d'imbècils, i s'omplin de paraules com participació ciutadana, o frases com:el que els veïns decidiu és el que es farà... Perdoneu però no m'ho crec. La participació s'ha de fer des de el comançament del procés, no quan ja està tot decidit i fins i tot han caconseguit la primera subvenció pel projecte. Crec que tot plegat és una "camama" per semblar el que no són, els hi queden dos anys i mig de legislatura i han de fer alguna obra important, i aquesta, no ser per que, els hi va millor d'executar.

    ResponElimina
  6. Amic anònim del 19 de desembre, l'optimisme, en aquests temps, és dificil de mantenir, però l'esperança es l'últim que es perd. Sobre el nostre programa, la nostra proposta no era el Camprodon, si no el Sorrall. Potser et refereixes al Pla de Trànsit d'AIPA, del que jo era també regidor, on es recomenaven algunes modificiacions al transit del carrer, que crec que son las bases que el senyor Zamorano vol fer empasar si o si als veïns. No ens queixem del model, si no de les formes i de la falta de diàleg. Nosaltres varem proposar un pla de transit que es va aprovar amb un procés participatiu...de dos anys i 7 reunions amb els veïns de tot el poble! No hi havia res tancat, i si molt de diàleg i comunicació amb la gent. Tot el contari que ara. A més, el que es més inconcebible és el fetque ara s'hagi d'afrontar una reforma que valdrà de l'ordre de 2.800.000 € en un moment com aquest, de crisi econòmica i de molts altres problemes d'Arbúcies molt més urgents. Aquesta és la posició d'IA, i tot i que amb molt de pesimisme, lluitarem fins al final, per aturar-la. Com sempre.

    ResponElimina
  7. L'ALCALDE VOL QUE L'ESCOLTEM PERO NO ENS ESCOLTA.

    DESPRES DE MOLTES INTERVENCIONS REBUTJANT LA REFORMA DEL CAMPRODON , VA I SEGUEIX EN SUS TRECE

    ResponElimina
  8. Res del que has dit ens ha servit per aclarir, esbrinar qui hi ha darrera d'això. Tirar la pedra i amagar la mà és molt fàcil! No caiguis en aquest parany

    ResponElimina
  9. Avui surt la notícia al diari. http://www.diaridegirona.cat/secciones/noticia.jsp?pRef=2009010800_3_307545__Comarques-Vens-carrer-Camprodon-Arbucies-demanaran-suspendre-lobra-reforma

    Qui és el Sr. Joan Mujal? Realment creu que hi ha moltes altres coses prioritàries abans que fer el carrer? Jo com a veí d'Arbúcies ( no del camprodon ) trobo prioritari que es faci la reforma del carrer, ja que fot misèria. I segons diu el Sr. Ronda els veïns no haurna de pagar més de 1.000 €. Jo havia sentit per boca d'algun propietari de bar, amb molta mala folla, que hauríen de pagar més de 4 milions de les antigues pessetes. Suposo que es pagarà en proporció al metres que tinguis de propietat a la carretera.
    Trobo bona l'explicació del Sr. Ronda, que diu que de moment hi han els esbossos de tot plegat i que quan els veïns votin com volen el seu carrer després es farà el projecte. Ho trobo lògic.
    Endavant amb la reforma, i a veure si arribem a tenir un carrer comercial, principal com Deú o qui vulgui mana!

    ResponElimina
  10. Jajajaj... quin riure, ara resulta que el senyor Ronda diu que seran uns 1000 € per veí, jajaja i els veins els últims a entrerar-se'n, felicitats anterior blogger per tenir aquesta informació.
    M'agradaria saber en què es basa aquest senyor per fer aquests càlculs i esbombar-los si no tenen res i no saben com fer-ho.
    Gran polític el senyor Ronda, i els veïns sense saber-ho. Potser avui ens ho diran? Mmmm caldrà anar a la reunió per saber-ho.
    Ara resulta que ho decidirem tot, jajaja... vinga va!
    Ah, el senyor Joan Mujal és un veí del carrer camprodon i conegut meu i que està en la mateixa lluita que jo!
    Negociant un crèdit pels veïns, aquests polítics s'han tornat bojos? Apa nanos, apaguem la tele i marxem això és surrealista!

    ResponElimina
  11. Doncs si que creiem que el nostre Poble necessita arrenjar altres infrtastructures abans que un "sol" carrer del Poble per valor de 2.000.000€, i crec que ja s'han dit i explicat les raons del per que la gran majoria dels veïns del Camprodon no vol aquesta reforma. Avui els veïns tenim reunió amb el sr. Ronda i demà només els comerciants,algú creu que amb aquestes condicions hem d'estar contents amb tot aquest procés mal anomenat participatiu, quina raó hi ha darrera d'aquesta divisió que l'equip de Govern vol crear entre els veíns del carrer?,realment, si els veíns decidim que només volem arrenjar les voreres,ens faran cas? I, ens faran pagar les voreres o per el contrari tindrem la sort que ens surtin de franc com el c/Germana Assumpte, cosa que veig fantàsticament bé, ja que durant tot l'any ja paguem tots plegats molts impostos per el manteniment general del poble. Espero que tot vagi molt bé i que arribem a un acord sense gaires "estirabots", però del que si que estic segur es que la posició dels veïns respecte a la reforma del Camprodom és molt clara i que no ens agrada que ens vulgui pendre el numero ningú.

    ResponElimina
  12. Mandat de l'article 43 de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya.

    ("Els poders públics han de promoure la participació social en l'elaboració, prestació i avaluació de les polítiques públiques (...)")

    ResponElimina
  13. PRIORIDADES PARA EL PUEBLO DE ARBUCIES

    Existe una crisis generalizada en el Europa, con aumento del desempleo y estancamiento productivo en la mayoria de las empresas; incluso se habla hoy en dia de un periodo de recesion, osea, de crecimiento cero en la economia. Arbucies no esta al margen de ello, la tasa de desempleo ha aumentado un 50% y los sectores industrial y de la construccion ya estan padeciendo las consecuencias. Estos efectos tienen repercusiones en el sector comercial y turistico del pueblo.

    Frente a esta situacion el estado y las administraciones estan inyectando dinero publico para dinamizar la economia. Es el caso de las subvenciones que se estan queriendo dar a los municipios. no hay que olvidar que el dinero publico pertenece a todos los contribuyentes.

    Que sucede entonces en Arbucies con la polemica reforma del carrer camprodon. Hay algunos antecedentes que seria bueno citar; el ayuntamiento ha realizado anteriormente obras que generalmente, en opinion de muchos vecinos , han costado excesivo dinero o bien el presupuesto inicial se vio superado por el transcurso de las obras, vease el pont dels roixos, la obras del carrer pietat o la nueva llart d'infants.

    En este momento se nos presenta el proyecto de reforma del carrer camprodon con un costo estimado entre un 1.5 M de Euros a 2 M de euros. La opinion de los vecinos e incluso del pueblo es que todos deseamos un carrer camprodon decente, bonito, paseable, pero que la situacion socioeconomica no invita a hacer este dispendio de dinero de los contribuyentes en una solo calle. Es verdad que el ayuntamiento se compromete a disminuir lo maximo posible las contribuciones especiales por la reforma e incluso, sin proyecto realizado, se atreve a acotar las contribuciones especiales como media entre 1.000 Euros los vecinos y 2.5000 euros los comercios, pagados en dos años y con maximas facilidades.

    Es facil poder entender que habra vecinos que les será facil pagarlos, tambien a otros le supondra una carga economica y a otros una losa para la economia familiar. Pero estimados vecinos, no estamos para discutir lo que podemos pagar o no, cuando  de hecho, muchos  pensamos  que pague la Alcaldia cuando se nos toca el bolsillo.

    Hay varios conceptos que seria bonito compartir:

    - Lo que no paguen los vecinos pagara el ayuntamiento con un mayor endeudamiento de las arcas con repercusiones durante años para la realizacion de otros proyectos importantes en el pueblo. El pueblo y sus proyectos no se pueden hipotecar para realizar una obra faraonica. Es querer hacer el TAV sin tener una buena red de ferrocarriles de cercanias. Es querer hacer el trasvase del Ebro sin mejorar los sistemas de riego.

    Pero hemos pensado por un momento las cosas que se podrian realizar con un 1.5 M  a 2 M de Euros.

    - Creemos que un tema fundamental es el de la priorizacion de los proyectos en el pueblo y su coste que en muchos casos no son caros o se pueden realizar por etapas y para ello expondre algunas ideas que no por ello estan ordenadas por prioridades.

    1.- Actualmente los niños y sus madres tienen principalemente dos espacios para llevar a sus peques: el quesito  de espacio que quedo junto a la llar d'infants y el otro quesito junto a la pastisseria Ayma. Es urgente y necesario  adecuar el espacio del Parc de la Pau para este sector de la poblacion y sus padres. Esta obra exige una realizacion inmediata.

    2.- No tiene justificaciòn invertir todo las subvencion de las administraciones en una sola calle cuando todo el casco anticuo, carre de la Habana, carrer Sorrall, carrer castell, y otros sufren un profundo abandono durante años.

    3.- Los jovenes entre 12 y 16 años dentro del pueblo no poseen espacios, hace tiempo que estos jovenes reclaman un pista de skate una pista de bicing, un simulador de escalada o cosas parecidas. Es coherente y justo atender a sus  demandas reivindicadas hace tiempo. Sabemos que los costos para realizar estos espacios no son excesivos y el efecto reclamo se ha podido ver en muchos municipios que ya disponen de ellos.

    4.- Un pueblo se caracteriza por lo que invierte en cultura, en ello tambien se incluye lo que ha su espacio le dedica. En Arbucies existe una poblacion escolar considerable, sabemos que hay casas que por diferentes motivos estan densamente pobladas y que muchos estudiantes de primaria y secundaria acceden, con buen habito, a la biblioteca a estudiar y ha hacer sus deberes. Pues bien, en la biblioteca no se cabe, no solo los lectores, tampoco caben  los libros. Es una pena que un gobierno que se infla la boca diciendo que son de izquierdas no priorice un espacio cultural no solo importante sino imprescindible. Solicitamos que se empiece a hacer, no exigimos su termino sino su comienzo.

    5.- El ritmo de vida y la conformacion del espacio familiar no siempre permite etender a nuestros abuelos como nosotros deseariamos, la saturaciòn de los geriatricos es de todos conocida, y para muchos de nosotros no es el espacio ideal para los nuestros. La necesidad de un centro de dia para que los abuelos tengan una atencion adecuada cada dia se presenta como una realidad imperiosa.

    Estamos seguros que existen muchas otras pequeñas acciones que se podrian llevar a cabo satisfaciendo las demandas de pequeños grupos o asociaciones, es menester que ellos se manifiesten para hacer un pueblo de todos.

    ResponElimina
  14. Me olvidaba, soy Jose Manuel

    ResponElimina
  15. José Manuel,

    sembla que l'Ajuntament ha escoltat les teves sol·licituds i invertirà en altres carrers, places per tota la gent i noves instal·lacions perquè arbuciencs i arbucienques, de tota edat i procedència, es relacionin i siguin una mica més felices vivint en aquest preciós poble al costat del Montseny. Mira't l'enllaç.

    ResponElimina
  16. Gràcies al Plan Zapatero, és clar. Sinó eren projectes que estaven molt ben guardats a la nevera.

    ResponElimina
  17. Si noi.. si no és fa.. és perquè són uns ineptes mals gestors, especuladors, etc. Però eiii, si es fa és perquè clar.. no es volia fer però amb algu s'han de gastar els diners d'en ZP.
    Visca la cultura de la queixa permament!!,
    TENIM EL POBLE QUE ENS MEREIXEM.

    ResponElimina
  18. Quan l'Ajuntament té un projecte se suposa que el vol fer, lo de tenir-lo a la nevera era només volent dir que no tenien finançament per fer-los i segueixen sense tenir-lo, i ara es faran gràcies al Plan ZP. Aquí ningú ha parlat d'ineptes i especuladors.
    Ara si, mal gestors, i tant! Sabran parlar molt bé, tindran bones idees, estudis i el que vulguis, però lo que és gestionar diners, fill meu, si fós una empresa ja hauria presentat concurs de creditors i ja veurem si podrà fer un crèdit per pagar les obres del c. Camprodon, ja que estan al límit del deute -com molts altres ajuntaments, és veritat, però ho estan-.

    ResponElimina
  19. al límit del deute!!! De qui d'en Zapatero, i tant!!! Però com sempre cal reinflar la bombolla de la construcció enlloc de fer pencar a aquesta penya en coses més sostenibles. Si fossim coherents hauríem de demanar que aquests diners es dediquessin a l'educació en valors, en saber valorar la participació (i que val diners, perquè sinó és demagogia i mentida dels més cridaners), i a ser un poble responsable (saber gaudir i aportar per millorar dels serveis públics que ens hem dotat en democràcia). I no criticar-la sempre en negatiu que només aporta desànim.

    ResponElimina
  20. Ara s'anuncia a l'Agenda que s'actuarà a diversos carrers del poble, Quin contribució especial els caldrà pagar?

    ResponElimina
  21. Cap ni una, tot això es farà gràcies al milió d'en zp, i als veïns els hi sortirà de franc.

    ResponElimina
  22. i perque a uns carrers cal que els veins paguem i altres no. Kullons els veins del carrer Solei i l'altre que faran de nou son socialment més necessitats que els de magnes o del camprodón?

    ResponElimina
  23. Molt bè molta d'aquesta gent que tant critica. Que es dediqui a treballar una mica més i a no formar tant de merder. Les contribuccions espècials són totalment necessaries cal parlar com i de quines maneres i punt.
    Deixem d'intoxicar siusplau que a tots ens agrada molt. Deixem treballar i d'aqui 2 anys ja criticarem. I si no us agrada " estripeu les paperetes d'aquests que avui ens governen" i d'aqui 2 anys recordeu al que estan fent i com. Però calmem la situació.

    ResponElimina
  24. Vinga va! Criticarem el que voldrem i quan voldrem. Intoxicar és igual a donar informació? Intoxicar és el que fa l'actual equip de govern i amb tu ha funcionat es veu.
    Aquest projecte és la GRAN MENTIDA, no volem les pagar les clavegueres del tot el poble només els veïns del carrer. Informa't. Una gran mentida, i el procés participatiu, una GRAN FARSA.
    Res d'intoxicar. Aquí es criticarà quan i com es vulgui, això t'ho asseguro i no ens fareu callar, només es fa callar algú quan se sap que té raó o quan es té por del que pot aconseguir.
    Si intoxiquem i mentim, tranquils que la gent és inteligent, és més com pot tenir més poder la nostra paraula que la dels molt honorables de l'Equip de Govrern, si tenen poder, no es saben defensar de la mentida?
    No, noi o noia, no és això, no es saben defensar perquè saben que menteixen i que s'han enrocat i contra la mentida i la impotència hi trobaran informació, veritat i lluita cívica, tingueu-ho clar, no pararem! Tenim la raó de la majoria, ells tenen la legalitat d'uns vots de fa 2 anys, res més, i és tot el que fan servir, pobres arguments.

    ResponElimina
  25. A l'últim comentari: em sembla bé tenir la raó de la majoria però amb una apreciació "que passi per les urnes". Hi ha majories minoritàries que criden i fan soroll però a l'hora de la veritat ni es presenten ni representen ningú perquè només es mouen per interessos particulars que no generals. Afortunadament, conec pocs projectes generals que es construeixin amb la NEGACIÓ, la desinformació (=intoxicació interessada) i la crítica destructiva.

    ResponElimina
  26. Algú em pot assegurar que l'empresa que resultarà guanyadora del concurs no serà OBRAS Y PAVIMENTOS BROSSA, S.A., amb seu a Tordera. Si aquest projecte es fa, en forma i temps com els presentats i aquesta empresa és l'adjudicatària algú malpensarà i treurà informació a la llum...

    ResponElimina
  27. NEGACIÓ, DESINFORMACIÓ I CRÍTICA DESTRUCTIVA? Presentar a l'Ajuntament, escrita del nostre puny una proposta de procés participatiu és NEGACIÓ? Demanar informació pública és DESINFORMACIÓ? Criticar el que es troba malfet i proposar alternatives és CRÍTICA DESTRUCTIVA?
    A l'últim post, veig que no defalleixes amb l'ànim de despistar, però mira't el carrer demà o dimecres.
    Ah, interessos particulars? Els veïns ens movem per interessos particulars? CLAR QUE SI! No ens mourem pels interessos polítics de CUPA-ERC-PSC, déu meu, ja no saps ni què dir de nou en aquest blog.
    I això de minoria que fa soroll, t'equivoques, majoria i fa soroll, i farà encara més soroll.
    Ens han prés el pél a les reunions i ara ens farem escoltar!!!!

    ResponElimina
  28. Reforma del carrer Camprodon ja!!, estic d'acord.. s'ha d'actuar i deixar de marejar la perdiu.

    ResponElimina
  29. NO!!! A la reforma integral del Carrer Camprodon

    ResponElimina
  30. No!! a la reforma integral del carrer camprodon. Aturem aquesta obra fraonica JA!!

    ResponElimina
  31. Veïnes i veïns,

    A partir d'ara proposo marejar la perdiu tant com es pugui ...

    Tinguem clar com volem participar.
    Tinguem clar com volen que participem.
    Tinguem clar com participarem.
    Tinguem clar qué farem si no ens deixen participar.

    Anem pensant.
    El temps és necessari.
    Sense presses.

    Seny per la feina
    Rauxa per la festa

    Divertim-nos plegats i practiquem la democràcia
    participativa.

    Ens ho mereixem !!

    ResponElimina
  32. Visca l'AViV del carrer Francesc Camprodon, això si que és un model de participació com cal, ahir 17 persones van fer pancartes fins altes hores de la nit, i avui encara en farem més, els lemes els triem entre tots i totes, i ningú imposa res al altre. Tenim molt clar el que volem i el que no volem i per molt que ens diguin no pararem fins aconseguir el nostre objectiu. Un objectiu molt vàlid que és el de: "Ara no és el moment de obres faraòniques"

    La crisi ens porta aturats, aturats que no pòden pagar ni la lletra de l'hipoteca, aturats que dintre de poc temps molts d'ells tampoc cobraran el subsidi d'atur.

    Però no oblidem que l'Ajuntament està endeutat quasi el 100% i no es pot endeutar gaire més, i que només té una subvenció de 350.000€ per fer front a un projecte faraonic de 2.000.000€, a hores d'ara encara no és te l'informació de com i de quina manera, els veíns haurien de pagar tot plegat. Quina confiança transmet l'equip de govern, que després de 5 reunions amb els afectats, encara no a donat cap explicació de les sol·licituts demanades pels veïns?.

    Ja podeu anar defensant la gestió i el bon saber fer d'aquest equip de Govern, que com més el defenseu més sols us quedeu!!!!

    ResponElimina
  33. Carai quin rodolí de l'últim post, et felicito. La setmana que ve, que tindré una miqueta de temps us faré un resum de les obres i subvencions presentades i obtingudes del PUOSC 2008-2011 i serà un estudi comparatiu amb els municipis del costat: St. Hilari, Breda, Hostalric, a algú se li caurà la cara de vergonya de defensar que és una oportunitat única (paraules del sr. Zamorano) i ens haurà de donar més explicacions, a veure per on ens surtirà aquest cop!
    Alegria que plou!
    Per cert heu vist que han fet un foradet a davant de la Fonda Ayats, sembla que a algú li interessa mirar el clavegueram, no sé perquè serà si ja està tot decidit i era una obra urgent i responsable, es seguirà investigant...

    ResponElimina
  34. El Camprodón necessita refer-se, si. Però el problema passa que no recordo cap obra capitanejada pel alcalde Zamorano que hagi quedat: Ni dintre pressupost (S'enten dintre pressupost amb una variació entre el 15 i el 18%), ni totalment acabada, ni efectiva.

    El Carrer Camprodón ha de ser pràctic, no es el barri gòtic d'una capital turística.

    Però ara poden permetre's el comerciants d'Arbúcies 1 any llarg d'obres amb el carrer obert i reduir la seva activitat comercial encara més? Potser no es el moment, Segur. Però cal fer-se SI. I cal fer-se amb proporcionalitat, com el sorrall, el castell etc.

    I que ha passat amb la biblioteca? ja s'ha mort el projecte?

    Gestionant obres fins ara en Zamorano no ha demostrat que sigui un "crack". En Ronda com ho farà, ell si que deu ser un professional? Però el pressupostos de les families (Recordem que del pressupost estimat de fins a 2.000.000€ del projecte els veins de tot el poble en pagarem 1.650.000€ que si ho dividim per unes 1625 families (de 4 persones per familia) resulta que els 1.000€ en lloc de pagar-ho els veins del Camprodon ara ho paguem tots. Trampes i més trampes. Els de Magnes hem pagat una contribució especial pel nostre carrer i ara en pagarem una altre per el Camprodón. Sr. Ronda això es un poble de trevalladors, "amb recessió" que en molts casos cobren 1.000€ al més. Que cal tindre cotxe si no, no hi ha movilitat...etc...etc. I vostè sap moure obres de milions d'euros a compte d'unes administracions amigues. No de les butxaques dels seus veins. No s'equivoqui ni cinc cemptims que si no les llambordes que s'aixequin ho faran el diumenge tot passejant cap al mercat.

    ResponElimina
  35. nois i noies amb sap greu pro si no passa una cosa grossa
    aquet projecte es tirara endavant, el Sr.Auladell
    a triat el moment perfecte per sortir del procés,
    alagan que no sel escolta desde dins del mateix gobern, pro aixó nomes es una ocasiò perfecte per poger deixar al camp lliure al Sr. Ronda que es el que realment esta moguen tot aixó. Compte amb aquet Sr. que es pensa que aixó es una de aquestas macro empresas de la construcció i pot fer i desfer sensa donar explicacions a dingur i pasant per sobre de tothom.
    El Sr. Zamporano a colocat davant d'aquet procés al seu i perdoneu l'expresió "gos de presa"
    ARA ES CON TENIU QUE ESTAR MES UNITS QUE MAI
    FORÇA NOIS I NOIES I ENDAVANT.

    ResponElimina
  36. Es veritat que hi ha gent de l'associacio de veins que es d'Entesa? Si home, aquell que compara la reforma del carrer amb "el transvase del ebro", i algunes persones mes que surten a la foto oficial de les ultimes eleccions amb epa. No se perque xo corren veus que alguns d'aquests fan reunions d'amagat amb els seus jefes, ja m'enteneu... El dia que se sapiga tot.

    ResponElimina
  37. Si, n'hi ha, i si, tenen reunions amb el partit del qual formen part, però secretes? En tot cas les reunions que fan amb Entesa són cosa seva no?
    L'Associació ha deixat ben clar les seves postures, només vol tractar la reforma del carrer i per fer-ho es valdrà de tots els elements que pugui per defensar les seves posicions i un d'aquests elements és l'oposició i si en aquest cas estan a favor nostra s'ha d'aprofitar, si ells en treuen o no rendiments, això ja s'ho faran, és una cosa que a l'Associació com a tal no li interessa, i en tot cas serà perquè l'Ajuntament no ha fet cas de les nostres demandes i la gent no és tonta.
    També emplaçar-vos a tots, des d'aquí i aprofitant el moment, per convocar-vos a una reunió amb la gent IA, amb el senyor MERIONO, el proper Dijous 19 de feber a les 20:30 a la llar de jubilats, perquè ens expliqui el seu posicionament.

    ResponElimina
  38. A mi tot això em sembla penós...penós perquè, com sempre, es mira pel bé personal i no general.
    I penós perquè amb aquest fet en sortirà beneficiat aquell que encén els ànims a tothom i el deixeble que tothom segueix: Entesa.
    I del Sr. Merino ja no en tinc paraules....tots a darrera els 4 que foten merder per treure'n 4 vots. Penós!
    Que tothom tingui ben clar que tot aquest merder l'ha organitzat un grapat de gent per sortir-ne beneficiats a les pròximes eleccions. Un grapat de gent que segueixen al Sr. Pere Garriga! I punt i final.
    I si fan memòria sabran veure que totes les cagades que hi ha al poble d'Arbúcies ( POliesportiu, camp de futbol....) totes estan fetes quan al Sr. Garriga estava al govern amb CUPA.
    Què, que la gent no té memòria!
    Tinc ganes que a les pròximes eleccions el Sr. Garriga surti alcalde. Perquè es podrà demostrar d'una vegada per totes la mena de personatge que és.

    ResponElimina
  39. No ser que diria el Sr. Soms, o el Sr Casals, o el Sr.Diaz o fins i tot el Sr.Renegat per nombrar-ne alguns, que viuen al carrer Camprodon i que no estan d'acord amb el projecte de reforma integral del seu carrer i de pagar contribucions especials. Quan l'anonim de dalt els posa com a deixebles de l'Entesa o del Sr. Garriga, Si us plau, que més hem de sentir? Heu de ser més creatius, ja no teniu arguments.

    ResponElimina
  40. A l'anònim del dia 13, 19.15 h. dir-li que cal veure les coses amb més perspectiva i calredat d'idees. A veure, els errors del govern han de seguits i remarcats per l'oposició, és la nostra feina, un dels pilars de la democràcia. Cal fer-ho i quan les coses no es fan be, cal dir-ho. A la gent de l'associació hi ha gent de tots els colors polítics i d'altres sense cap color. i al anònim del 13/2 de les19.15 h. li aixequessin el carrer i li diguessin que ha de pagar contribucions per aiquest motiu, sense haver-ho demanat no demanaria explicacions? i si no pogues pagar-ho, no ho diria, no es queixaria? Hi ha una dita que qui sembra vents, recull tempestes. Això li ha passat aquest equip de govern que vol impossar un projecte sense detalls, però ja valorat, i ho disfresa de procès participatiu "condicionat", és a dir, limitat. Escolti, a la legislatura anterior un servidor va aprovar la zona blava, mesura sens dubte polèmica on n'hi hagin. Sap quan va durar el procès participatiu, casolà però de franc, cal dir-ho? Dos aanys, amic, dos anys. Set reunions amb els veïns i un llarg procès de debat i maduració. Així que crec que m'her guanyat poder dir-hi la meva, la nostra, la d'IA, i escoltar i opinar davant de l'associació de veïns del C. Camprodon. Ah, i amb la zona blava ja li puc dir que de vots, em vai perdre uns quants! però creia que era el mal menor per solucionar l'aparcament al carrer. O no s'en recorda quian aparcar-hi er "missió impossible"?...

    David Merino i Parcet

    ResponElimina
  41. Veïna emprenyada diu:

    Sóc votant d'ERC a les últimes i penúltimes eleccions i veïna del carrer Camprodon. Estic en contra d'AQUESTA reforma, no de la reforma en si mateixa. Tots estem d'acord en que és necessària però no en la magnitud i la forma, NO PARTICIPATIVA cal ressenyar-ho, de com s'està duent a terme. Tots els que diuen que són interesso particulars fan servir el mateix argument que els espanyols quan titllen d'insolidaris als catalans. Només volem que s'ens escolti i, en general, que s'informi a tots els vilatans de què es vol fer. Creieu fermament que hem de paragr contribucions especials, NO ESPECIFICADES pq no tenen ni idea de què faran ni quan els costarà, per traslladar tot el clavegueram del poble de la riera al Camprodon? Creieu fermament que tothom pot decidir què han de pagar només els veïns del carrer? Creieu que és participatiu un procés que comença amb directrius no negociables?
    Em sembla que els que critiquen als veïns no aporten ni dades, ni informacions, només diuen que hi estem en contra pq si i pq volem treure'n profit. A l'associació hi ha membres d'Entesa, d'ERC, de CUPA, religiosos creients, ateus, empresaris, treballadors, comerciants,... Si tots ho fan per interessos propis, quins són aquests? Una entitat tan heterodoxa només es crea pq tenen un interès comú, no per fer merder i aprofitar-se'n electoralment. Penseu-hi.

    ResponElimina
  42. Els veïns i veïnes tenim molt clar contra qui juguem. No és contra els partits, ni contra nosaltres mateixos, sinó contra l'ajuntament.

    A l'ajuntament l'interessa dividir-nos.
    Hem d'estar al "lloro".

    El dilluns demostrarem que som capaços de posar-nos d'acord entre nosaltres, no com ells (només són tres i nosaltres som tota una assemblea).

    ResponElimina
  43. soc d´erc a arbucies i crec que cosa que fan cosa que la cagan DIMISIO JA deixem a altres que ho faran molt mes be

    ResponElimina
  44. sóc d'Entesa i estic molt content com els veïns que estaven a la nostra llista distribueixen les pancartes per ser enganxades a les cases on no viu ningú. Visca l'associació mori el mal govern!

    ResponElimina
  45. Sóc independent.
    Vull que marxin aquests que manen.
    No volen fer-nos ni el més mínim cás.
    Aixó és un fracàs.
    Miraré de treballar per aconseguir que ens deixin en pau.
    Avans de que acabi la legislatura.
    No m'agrada que'm prenguin per ignorant.
    Vull que surti la veritat.

    L'ajuntament menteix.

    Ja no els hi queda ni tant sols vergonya.

    Botem-los

    Entre tots podem!!!

    (Si ens ho creiem)

    ResponElimina
  46. 16 de febrer 2009 a les 19:30 hores, IES d'Arbúcies:
    Entre 45-50 persones assisteixen al primer taller parcicipatiu, després d'unes prèvies crispades, 8 persones realitzen els tallers participatius, la resta abandona l'Institut.
    D'aquestes 8 persones, 1 és no resident ni al carrer ni a Arbúcies i cunyat de l'alcalde, 2 un matrimoni veïns del carrer que van ser els únics veïns convidats a les reunions prèvies mesos enrera amb l'Ajuntament, 3 botiguers (tots 3 pertanyets a l'Associaciació de botiguers), 1 veí del poble que va sortir molt desenganyat dels tallers, ...
    Vostès mateixos....

    Volem participació real!
    Volem FETS NO PARAULES, FETS, CUPA!!!!

    Ah me n'oblidava, el que parla és veí, pertanyent a l'Associació de veïns i exvotant d'ERC a les penúltimes eleccions i vot en blanc a les últimes i emprenyat, molt emprenyat!

    ResponElimina
  47. Resulta que el Sr.Ronda a deixat al Sr. Zamorano "sol davant a el perill", per tant l'Alcalde ha tingut de afrontar el primer taller participatiu sense el suport del nou responsable del procés, tot i que, quan se li va preguntar que per que va apartar al regidor de participació el Sr. Auladell d'aquest procés, la seva resposta va ser la negació, o sigui, va negar que ell hagi apartat al Sr. Auladell. Qui menteix?, tan se val, com sempre ens vol enganyar, i com que ja li hem vist el llautó fa temps, no ens confondrà!!, sabem el que hem de fer i fins on podem arribar, i els asseguro que si cal arribarem molt lluny. També va negar, que en algun moment de la ultima reunió del gener,afirmés que treuria el col·lector de la riera, per centralitzar la clavaguera pel carrer camprodon, doncs si no és aixì? quina necessitat hi ha en fer pasar tota la "merda" del poble per el carrer camprodon?. Ja estem acostumats a les mentides d'aquest equip de desgovern, i que en tot moment ens vulguin fer creure que aquest procés es del tot participatiu, encara que només hagin participat 8 persones del poble, (que no són representatives de ningú, només de elles mateixes), i que pel que sembla, i segons l'equip de desgovern, seran les responsables de decidir i gestionar com i on van els 2000000€ de pressupost per la reforma integral del camprodon.

    veí de la carretera, perplexe de fins on pot arribar inconciencia del Sr.Roger Zamorano.

    ResponElimina
  48. Si fos de vosaltres aprofitaria el Carnaval per sortir amb vàries d'aquestes pancartes verd i blaves tan maques (dos colors que em recorden a un partit politic...) i muntar un bon sidral. El poble, que esta al vostre costat, ho sabria apreciar molt.

    ResponElimina
  49. Quin Carnaval? Vols dir aquesta festa que l'actual equip de govern a conseguit develuar de tal manera que cada any hi ha menys participació?

    Sort hi haurà si algú surt al carrer per donar una mica d'ambient. No sabeu ni mantenir una festa on hi participava fins no fa tants anys moltissima gent, i ara ni musica hi ha. Tot plegat patètic.

    ResponElimina
  50. Això ho vaig penjar al bloc de CUPA, però es veu que després de les meves felicitacions per obrir el bloc a la crítica, ara ja no la permeten! Doble moral? Qui sap! El que em sap més greu però, és que el senyor AULADELL no ha respost a les meves 3 senzilles preguntes i tampoc ha presentat la dimissió, o el DIARI DE GIRONA menteix al transcriure les paraules del senyor AULADELL o el senyor AULADELL és un mentider, ja que més opcions no queden.

    Extracte:
    Defenseu les Contribucions Especials, Clar que si! Sobretot quan no us toca pagar, com és el cas de la reforma del Pont de l'any1987, quines contribucions hi va haver?
    Jo estic radicalment en contra de les Contribucions Especials però a favor que si es cobren es faci bé, i m'explico:
    1.- No es poden imposar reformes i després cobrar-hi contribucions especials si la reforma no ha estat impulsada pels veïns sinó a iniciativa de l'Ajuntament.
    2.- Si es fan s'ha d'aplicar d'una forma justa, no pot ser que s'apliquin a tot el projete, si a altres carrers se'ls arregla la vorera i el clavegueram sense contribucions especials, és un greuge comparatiu immens (carrer Sorrall, que a més tenen la barrar de dir que és 1a fase, o sigui que n'hi haurà una 2a, 3a, etc. també sense C.E.).
    3.- Si es fan, no es pot cobrar Contribucions Especials per una millora del clavegueram que no és tal. L'ajuntament preten fer passar els tubs de la riera (clavegueram de tot el poble) pel c. Camprodon i fer-ho pagar només als veïns del carrer, això és tenir CARA DURA!!!! I a més, ho oculten i no ho expliquen.
    4.- S'ha d'explicar bé, qui paga i qui no, o sigui, els veïns del final del c. Castell haurien de pagar, els veïns del Pont haurien de pagar, perquè també se'n beneficien i està demostrat.
    5.- No es poden fer les fòrmules de pagament ADHOC, com ens han dit, aquest perquè paga IAE pagarà menys, l'altre perquè... bla bla bla. S'ha d'aplicar una fòrmula per a tothom igual, perquè si no es fa així, s'impugnarà al Contensiós, que ho tinguin clar. I la fòrmula es pot discutir, és clar, però per tothom igual, tingueu claríssim!

    Sr. Auladell per dignitat democràtica li demano la dimissió, ja que s'ha vist la seva poca competència alhora de gestionar el procès participatiu, que fins i tot amb el moviment dels veïns que ha tingut ha fracassat. S'han DESPILFARRAT molts diners en paper i enquestes i d'això algú n'ha de ser el responsable i li demano a vosté com a regidor de participació. També vaig llegir al diari, una cita textual que reprodueixo: ""Si poden demostrar que hi havia bústies de participació el dia 3 de febrer jo quedaré com un mentider i dimitiré" sentencia Auladell" extret del Diari de Girona del 10 de feber de 2009.
    Li faré tres preguntes:
    -vosté va justificar a la reunió del dia 2/2/09 al vespre que "les urnes no s'han tret perquè així més gent podrà participar si es deixen uns dies més" diu que és mentida aquesta reproducció?
    -Ha parlat amb el tècnic de participació, per saber quin dia va retirar les enquestes?
    -Ha parlat amb les noies de la gabella-oficina de turisme per saber si alguna persona va deixar enquestes el dia 3 de febrer de 2009?
    Espero que em respongui i assumeixi les seves paraules al diari, res més.

    Me n'oblidava, felicitats a CUPA per obrir el seu bloc a la crítica, és una cosa que no esperava i és una novetat que per la meva part crec que l'enriqueix i alhora pot utilitzar per copsar les opinions de gent que moltes vegades calla.

    Ah i com que el volia signat, aquí el té signat, un arbucienc de tota la vida, veí del carrer Camprodon de tota la vida, exvotant d'ERC i no votant de CUPA mai, ah i me n'oblidava membre de la recent creada Associació.

    PS. No entenc perquè és important la signatura per respondre 3 senzilles preguntes i per fer el que va dir que faria, dimitir si el que havia dit era mentida.

    PS2. També va incitar a anar al taller i fer escoltar la nostra veu i si aquesta era majoritària ell potser també dimitiria. Em sembla que aquest senyor és esclau de les seves paraules i amo dels seus silencis... No em mereix cap credibilitat res del que ha dit o pugui dir.

    ResponElimina
  51. A Barcelona arreglen la Diagonal. També faran un procés participatiu. Passarà com aquí? Hi haurà pancartes? Els veïns del carrer podríeu anar a ensenyar a l'ajuntament de bcn què és el que no han de fer i de pas advertir a la gent de la Diagonal que no els enredin, no fos cas que els fessin un carrer nou ben maco.

    ResponElimina
  52. Suposo que aquest ùltim blocaire ens acollona!!

    Si creus que comparant BCN amb Arbucies ja n'hi ha prou, VAS EQUIVICAT O EQUIVOCADA.

    La principal diferencia es que aquí, ens impossen contribucions espescials però no ens diuen com aplicaran aquesta formula de pagament, no sabem el cost del projecte, però si que ens impossen la forma del projecte, com ara la necessitat de passar el clavegueram de tot el poble, pel mig del carrer, però tampoc ens donen cap informe tècnic que demostri que això és del tot necessari.

    Per tant, no és el mateix el procés participatiu de BCN, que el d'Arbúcies.

    El que sí que volem els veïns, és que quedi clar, que una millora del carrer és del tot necessaria, i que SÍ, que demanem l'arranjament del carrer, però per això, no fa falta cap informe que demostri aquesta necessitat.

    ResponElimina
  53. CUPA calla i qui calla otorga!

    ResponElimina
  54. Entesa calla i qui calla otorga! O potser és al reves? Amb veins a dins l'associacio i tambe a la llista tot fa un tufillo politic...

    Conversa amb una veina. "Vostè també amb pancarta?"
    "Me la van portar feta a casa. No els podia dir que no".

    Quin morro!

    ResponElimina
  55. Si si tufillo! El que fa tufillo és que els veïns hem de pagar, siguin d'Entesa, de CUPA, d'ERC, de PSC, d'IA, o de res i hem de pagar uns serveis que serviran per tot el poble, això no fa tufillo, això és la pesta!

    I si CUPA calla, manté un silenci estrany, el regidor de participació va dir a un diari que dimitiria si es demostrava que mentia en una afirmació, i ha mentit, també diu en el seu bloc que l'alcalde l'ha apartat del procés i l'alcalde, públicament, ho desmenteix, si si seguim amb el tufillo.

    A nosaltres, la política no ens interessa, a mi com si l'Associació és controlada pel PP, mentre els seus interessos siguin lícits i els de la majoria dels veïns, que ho són, que la "controli" qui vulgui. No t'has preguntat si aquesta veïna t'ha contestat això per quedar bé amb tu, perquè potser té un negoci, o potser té por, si, hi ha gent que té por, en el poble de la por, por d'uns, dels altres, por a expressar-se lliurament.

    A l'anterior blocarire, demanar que CUPA no confongui, no és demanar massa. Si CUPA hagués dit amén a tot el que fa l'Ajuntament no li demanaria res, però ni CUPA, ni el seu regidor de participació han fet això, sinó que han protestat, han tret escrits, han declarat coses al diari, a representants de l'Associació, i si no compleixen el que diuen, se'ls pot dir que otorga.

    Entesa, grup del qual em sento llunyà, ha fet arribar el seu suport a tot el que fem, igual que IA, i ens han assessorat en alguns passos, i aconsellat en d'altres (abans de que em diguis, per interessos polítics! Si, segurament, però això, quan un té un objectiu tant li és). No és problema meu -del veí corrent- si uns en treuen un rèdit i d'altres un càstig d'aquesta situació, en tot cas, haver fet cas tant sols a "algunes" de les reivindicacions de la majoria dels veïns, ja que per això s'enten que es fa un procés "participatiu".

    Aquesta va ser la imatge que va donar CUPA, a la primera reunió amb el regidor de participació, va semblar receptiu a les proposicions de la majoria, però s'està demostrant que només era imatge i això indigna encara més als veïns.

    El senyor alcalde li podria retreure moltes coses, però el que és segur és que no ha variat ni un mil·límetre la seva posició inicial. Si que s'ha posat les piles i promet subvencions potser "imposibles" als seus corregilionaris d'ERC, i tot això gràcies a les protestes dels veïns, és clar, perquè tot aquest pseudoprocés participatiu i pseudoprojecte és un cúmul de despropòsits i d'improvisacions, només així s'explica que ara es demanin informes per justificar un projecte que ja estava justificat i que es feia per "responsabilitat".

    Saps què és més trist de la història: que un personatge al que molts odieu serà el nou alcalde i el més fort és que li haureu posat l'alcaldia en safata per la vostra incompetència i per no voler ni tant sols escoltar la opinió i les suggerències, legítimes i contructives, de la majoria dels veïns.

    Pots seguir parlant de morro, si senyor! Morro el d'Aquest Ajuntament que permet que 3 comerciants -significatius això si, però 3- i el cunyat de l'alcalde que ni, viu ni treballa al poble -siiii, ja sabem que figura al padró- decideixin, el que ja estava decidit, que el projecte que es durà a terme sigui el que ja havien presentat a la memòria.

    Si senyor, això si que és morro, si si! I tranquils, jo no em vull dedicar a la política, podeu estar tranquils, més aviat em fastigueja!

    Crec que no cal que firmi l'escrit, ja sabeu qui sóc.

    ResponElimina
  56. Us ha agafat una "mania molt dolenta"!! Sembla que tot, en el poble ho mogui l'ENTESA, doncs perdoneu, però els hi esteu donant un poder, que potser no tenen. Al final, si que guanyaran les eleccions per majoria absoluta. El que s'ha de fer és rectificar i dialogar, qui té la paella pel màneg és l'Ajuntament, no l'oposició. Només cal que sapigueu fer servir bé aquesta carta, tot i que pel que sembla, us costarà, us penseu que teniu la veritat absoluta i no és així hi ha més gent al mon que no pensa com vosaltres i també se'ls ha d'escoltar, comprendre, i a vegades s'ha de cedir.

    Però el que més molesta a la gent és que se'ls enganyi, i per el que sembla, l'equip de govern ho ha fet diverses vegades. Això amics meus és el pitjor que es pot fer, s'ha de ser transparent en tot el que fa i més si ès gestionent diners publics.

    Veí de la carretera perplexe de com un Ajuntament pot arribar a possar uns veïns en contra dels altres.

    ResponElimina
  57. No ho hauria expressat millor! Subscric les paraules de l'anterior bloguer.

    Les pancartes no haguessin aparegut si abans se'ns hagués escoltat tant sols "una mica", hi havia molta gent que volia fer pancartes i manifestacions des del principi i no precisament eren d'Entesa, o sigui que aquest debat, pels veïns i pels membres de l'Associació, no existeix en absolut.
    Tot aquest debat polític es fomenta des de l'Ajuntament i rasca el ridícul més absolut: frases com: "Quan es vegi qui hi ha al darrera, que Entesa domina els veïns, que les pancartes s'han posat a cases buides, que són 4 gats" ratllet la paranoia i ceguen al que les diu.

    Srs. de l'Ajuntament i afins, preocupeu-vos de centrar el debat en el tema que interessa i no de despistar la parròquia amb fantasmes obscurs.
    Els veïns us han fet arribar les seves preocupacions, escolteu-les, feu-les vostres i solucioneu-les, que aquesta és la vostra feina i no complicar la vida a la gent, fomentar la crispació, la divisió entre veïns, els fantasmes i d'altres bestieses. Només se us demana responsabilitat, però el que enten la majoria per responsabilitat, no el que enteneu vosaltres.
    Feu això i el poble seguirà tan maco o lleig com abans, tant tranquil o mogut com abans, ... No fomenteu la divisió si us plau, no tracteu als ciutadans-votants com gent estúpida que no pot tenir una opinió vàlida, que no pot protestar, que no pot criticar.
    Des de l'Associació només s'han fet arribar que propostes, des de l'Ajuntament despropòsits, això si, un dibuix "maco" per alguns, copiat d'un carrer de Pineda per altres i una subvenció de 350 i 100 euros respectivament, el que surti d'aquí són paraules que "de moment" queden en això, no mentiu tampoc a la vostra parròquia perquè vagi escampant subvencions d'1 milió d'euros que a dia d'avui no tenim.

    ResponElimina
  58. Segons aixo escrit: "Pots seguir parlant de morro, si senyor! Morro el d'Aquest Ajuntament que permet que 3 comerciants -significatius això si, però 3- i el cunyat de l'alcalde que ni, viu ni treballa al poble -siiii, ja sabem que figura al padró- decideixin, el que ja estava decidit, que el projecte que es durà a terme sigui el que ja havien presentat a la memòria."

    Un matís: "Al taller de debat van participar 10 persones, no 3 persones. A més, 131 persones (entre les que es deuen trobar aquestes persones) van contestar l'enquesta. D'aquestes 131, 50 no eren valides pq no estaven omplertes (Associacio de veins) i les 81 restants si que ho eren de correctes.

    Per tant, 81 persones com a mínim han participat pq les enquestes es podien contestar entre més d'una persona.

    I quan parleu de divisio haurieu de fer autocritica. Que l'ajuntament no ho ha fet be? Segur. I vosaltres que? No heu crispat els anims? No es va insultar a l'equip de govern en una reunio? Si ja corrien papers pel carrer abans de la primera reunio.

    Passa el que passa. Voleu que el carrer el facin uns altres.

    ResponElimina
  59. la gent vol enmerdar entesa. Qui dicideix tot això és l'ajuntament. ERC, CUPA I PSOE. Simplement l'entesa no pot fer res està a l'oposició. Nois i noies centrem-nus a lluitar contar al mal govern i impedir que facin al que vulguin.

    d'aqui dos anys haurem de votar un partit que vulgui als vots... però no per aconseguir càrrecs.

    ResponElimina
  60. "Voleu que el carrer el facin uns altres." Hi estic d'acord, però no proposen res. Esteu segurs que els d'Entesa estan en condicions de proposar? Estan a veure-les venir i prou. No es pronuncien obertament, en públic, en cap sentit. Segurament si el marró els caiés a les mans no sabrien per on començar. Suposo que esperen que es calmin les aigües i ocupar la cadira, i llavors hauran de regalar les orelles a tothom amb missatges contradictoris per satisfer tothom. Això és el que saben fer bé, però de proposta pel poble, cap!!!

    ResponElimina
  61. Vinga va! tornem-hi, el que ha de proposar i executar és el govern, l'oposició també ha de proposar, però també ha de fiscalitzar els possibles errors del govern per tal de desacreditar la seva gestió, i el govern, ha de demostrar que el que fa està bé i assegurar-se que tothom ho entengui. No s'ha de ser molt intel·ligent per veure que ara mateix l'equip de govern té por de l'oposició, i quan algú té por no pot pensar bé ni amb tranquilitat,i això porta a cometre més errors, per tant val més que us tranquil·litzeu o el que acabarà perjudicat de debò serà el poble.

    ResponElimina
  62. menys politikeo !!

    Anem per feina.

    Quina reforma s'ha de fer al carrer?

    Necessitem informes tècnics que ens aclareixin quines necessitats tenim.

    Llavors podrem saber que convé fer.

    Després trobarem la millor manera de finançar-ho, entre tots.

    Després ho farem.

    I així participarem.

    És el que volem !!!

    i TOTS CONTENTS ...

    ResponElimina
  63. Exacte, per feina! Els polítics de torn que s'ocupin de buscar com més subvencions millor i punt i els veïns/comerciants de decidir com ho volen i quan, res més, no es demana res més!

    ResponElimina
  64. Clar que sí, amb ganes i empemta, a donar suport a una reforma integral tant necessaria com l'aire que respirem,mentre el govern es desfà i CUPA surt del govern i ens deixa amb el cul enlaire. Teniu la certessa que la gestió del poble durant aquests ultims anys a estat bona? com podem confiar amb aquests que manen, si a la primera de canvi pleguen per que no els esquitxi tot el merder que han montat, això és responsabilitat politica, els veïns del camprodon, no participarem en cap projecte fins que no timguem molt clar quin finançament hi ha pel carrer i quines necessitats tècniques han portat a decidir des de l'equip de govern que el carrer camprodon necessita una reforma integral.

    ResponElimina
  65. Hola veïnes i veïns,

    Estic molt content, doncs com més temps passa més s'acosta la voluntat dels polítics amb la nostra.

    El pressupost, per sort, va baixant.

    2,2 milions, 1,7 milions, 1,2 milions i el temps passa, a favor de la nostra causa.

    En quant a les contribucions especials, que en un principi es deia (segons el Sr.Ronda) de 5 o 6.000 euros/veï, va passsar a ser de 1.000 euros, segons l'últim dit per el Sr. Ronda ara podem pensar en 400 o 500 euros per veïna/ï.

    Aixó marxa bé.

    Aviat trobarem finançament suficient perque tothom pagui el que ha de pagar.

    Els soferts veïns i veïnes del carrer Camprodon, aconsseguirem que es repercuteixin les despeses reals del poble a tothom per un igual.

    Estic molt content!!

    Aixó ja comença a funcionar com ens agrada.

    Salut i alegria.

    Joan

    ResponElimina
  66. Aviat aconseguirem el finançament per fer tot el necessari i que els veïns del carrer no haguem de pagar cap contribució especial.

    ResponElimina
  67. He sentit dir que al final s'està parlant d'un pressupost de 1,5 milións d'euros.

    Algú en sap alguna cosa. Crec que el projecte encara no està definit i ja s'ha sap el cost ?

    Hi han moltes coses que no estàn clares.

    Agraïria informació

    Gràcies

    ResponElimina

 
Creative Commons License
Aquesta obra de la Plataforma per la reforma c. Camprodon d'Arbúcies està subjecta a una llicència de Reconeixement 3.0 Espanya de Creative Commons