dilluns, 20 d’abril del 2009

DISENY DEL CARRER SORGIT DELS TALLERS

Aquí teniu els esbossos del carrer que estan dins l'informe complert -no la síntesi de l'informe- del procés participatiu del carrer, facilitades per l'Ajuntament a l'Associació de Veïnes i Veïns del c. Francesc Camprodon d'Arbúcies i fetes arribar per l'Associació al correu de la plataforma.
Desconeixem si aquests esbossos són el disseny definitiu i no entenem perquè només s'ha publicat una síntesi de l'informe i no tot l'informe complet.

Cliqueu per fer les imatges més grans.


En aquest primer dibuix es pot veure l'entrada del carrer des de la placeta de Can Reus. Es valora molt positivament la supressió de la punta que sobresurt del carrer i que n'impedia la continuïtat amb l'altre tram del carrer des de la reforma de la plaça -Al dibuix la part pintada amb el color groc-.


En el dibuix superior es pot veure com a la zona on hi ha més població concentrada, pisos dels núms. 98, etc. es concentren els aparcaments -part esquerra del carrer- menystenint que és la zona amb més circulació de persones. També se situa la zona de càrrega i descàrrega just davant de l'establiment BON PREU, responsable del qual va prendre part molt activament en els 2 tallers participatius.


En aquest dibuix superior es pot entreveure com quedarà l'encreuament amb la Travessia Vicenç Bosch i el carrer Ramon Pagès. S'entreveu que la prioritat per a vianants que existeix ara , amb la continuïtat de la vorera, es trenca i s'imposa la prioritat per a vehicles. Convidem a la reflexió en aquest punt ja que s'observa com molts vehicles no respecten la prohibició de passar per aquest carrer. Creiem que una alternativa podria ser deixar el carrer únicament de pujada i baixada per a veïns inutilitzant la sortida al carrer Camprodon. Desconeixem l'opinió dels veïns afectats i que haurien de ser consultats però ens sembla una bona solució si el que es pretén és donar prioritat als vianants del carrer Camprodon.


En aquest dibuix com en els anterior es pot observar la ridiculesa -com es publicava en un escrit de la contraportada del diari l'Actualitat- de plantejar uns passos de vianants en un carrer amb prioritat per als vianants i amb vialitat invertida ens sembla un contrasentit. També es pot observar el trencament de la zona d'estacionament just a l'entrada de l'entitat de "La Caixa" i ens en preguntem el sentit.


En el dibuix superior es pot veure com quedarà la part alta del carrer, es veu com a a la part esquerra on hi ha es botiguers/comerciants implicats en la reforma i que van participar activament en el procés han sortit clarament beneficiats, ja que els aparcaments se situen a la part dreta del carrer. Potser només ha estat una decisió tècnica i fruit de la casualitat però fa malpensar.


A l'últim dibuix no s'entén com no es ressitua la caseta de la ONCE, més quan la justificació del projecte és la prioritat pel vianant. Tenint la pujada del Prat Marcet i la placeta dels Encantats tampoc s'entén aquesta decisió.

CONCLUSIONS:
En aquests esbossos es pot deduir clarament que la minsa participació als tallers no pretenia proposar una solució-reinveció del carrer per afavorir els interessos de tots els ciutadans sinó afavorir els interessos privats -legímits- dels participants en el mateix. La conclusió és que si no has participat als tallers, t'ha tocat la pitjor part, o sigui que no us queixeu veïns no participants.
El que també queda clar és la falta d'arguments de l'Ajuntament alhora de justificar la reforma pregonant que s'havia de donar prioritat als vianants i aquesta no es veu per enlloc.

Hi ha aparcaments de dalt a baix del carrer, això sí, en comptes de bateria -un aparcament molt dinàmic- en paral·lel, un aparcament lent, encara més quan es va variant el costat segons el tram de carrer i que comporta una molèstia afegida als vianants de la part on hi ha l'aparcament pel tema dels fums i de la sortida i entrada de persones als vehicles que faran encara més inútil la justificació que la vorera serà més ampla.

També ens preocupa l'elecció d'arbres de fulla perenne, més quan al clima mediterrani, fred a l'hivern i calorós a l'estiu el que s'ha de preocupar és que a l'hivern les cases tinguin la màxima llum possible per minimitzar la despesa energètica en calefacció i llum artificial, però sembla que d'aquest aspecte se n'han oblidat els "tècnics" i/o participants.
A més a més, l'aparcament escollit ens sembla el més insegur des del punt de vista viari, ja que l'usuari haurà d'estar molt alerta quan entri i surti del vehicle, alhora de fer maniobres, etc.

No entenem aquests favoritismes amb alguns establiments quan el senyor alcalde ha justificat que aquesta reforma duraria pels pròxims 40 anys i tant l'estètica com els usos del carrer poden canviar molt.
Tampoc no s'entén l'aplicació de contribucions especials als veïns per segons quins temes del carrer com poden ser: fil musical, serveis per firaries, etc.
Menys s'entén que es comuniqui als veïns que s'ampliaran els serveis i l'únic que no es disposa -servei de recollida d'escombraries decent- quedi suspès per la opinió dels pocs participants als tallers.

En definitiva, des de la Plataforma opinem que el disseny de la reforma en conjunt és nefast i poc eficient -l'estacionament i desestacionament serà una maniobra molt més lenta-, que comportarà menys aparcaments però a tot al carrer, més perillosa des del punt de vista viari i que comporta favoritismes amb la gent participant als tallers. Amb voreres més estretes, a la pràctica, on hi hagi les illes d'aparcament ja que també si haurà d'incloure l'enllumenat i on hi haurà manca d'arbrat.

DES DE LA PLATAFORMA demanen a l'Ajuntament d'Arbúcies, als partits polítics de l'equip de govern i de l'oposició, a l'Associació de veïns del carrer, a les Associacions de comerciants, botiguers i restauradors i als ciutadans interessats i veïns no associats un debat més a fons sobre la reforma, sense presses ni premisses establertes on si es vol un carrer amb prioritat per a vianants així es realitzi i no s'amagui i es confongui als veïns.

PS. Es respecta l'opinió dels participants als dos tallers com el que són 10 persones, algunes veïns, algunes comerciants, algunes ciutadans del poble i algunes amb negocis, però res més. Són 10 persones i no es pot decidir el futur i el disseny del carrer pels propers 40 anys amb la decisió de 10 persones que ni tant sols han estat escollides democràticament per la ciutadania per representar-los. NO HO ACCEPTEM, acceptem la seva opinió com a veïns/interessats/etc, però no menystenint a la de la resta de ciutadans que han criticat la manera com s'ha fet aquest procés i que no se'ls ha contat per res.

25 comentaris:

  1. Suposo que algun representant de l'Associació va participar als tallers, oi?
    Ninfa

    ResponElimina
  2. I tant que si, peró no deixava de ser 1 persona dels 10 que i van participar.

    Des de l'AViV, mai hem dirigit, coaccionat o negat a ningú, la decissió de participar en els tallers, tot i que hi hagi algú que li agradaria que així fos, peró nosaltres som transparents i no amaguem ni prohibim informació a cap dels veïns que, des de el principi, han volgut estar en tot aquest procés, i encara puc dir més, hi ha veïns que paguen la quota de soci de l'Aviv i sempre se'ls ha informat,igual que els altres que si que paguen.

    ResponElimina
  3. Si que n'hi van participar a títol individual, però no direm ni qui ni el nombre per respecta a la LPD (Llei de Protecció de Dades).

    ResponElimina
  4. Els veïns que han volgut participar ho han pogut fer, oi? o és que ara els sap greu haver sofert coacció per la falsa constitució d'una associació de veïns. Suposo que 20 o 40 ulls més haurien donat llum a moltes de les qüestions que ara es plantegen fora del procés participatiu. O és que ara sí toca definir el carrer que es vol? Au!!!, dues pedres!!!

    ResponElimina
  5. Ho sento moltissim per tú, peró crec que vas equivocat quan dius que els veïns no hem volgut participar-hi,el que ha passat es que en Zamorano i en Ronda no ens han escoltat en cap moment i pel que sembla ja els hi ha anat bé, de moment.

    Sàpigues, que les dues pedres els hi poden sortir al ronyó a gent com tú, quan us adoneu que aquest projecte no tirarà endavant, i us tingueu dempassar totes aquestes afirmacions demesurades i falses sobre l'AViV i la participació dels veïns.

    Peró no et preocupis massa, ja que quan es torni a discutir de tot el projecte i de la manera que els veïns volem el carrer,a tú nosaltres si que t'escoltarem.

    ResponElimina
  6. Quin odi no?, no es pot viure tant emprenyat i amargat tota la vida. Ara feu aportacions al projecte, i amb aquest to?, però a veure, no hi havia un procés per participar-hi on la gent de l'associació hi estava invitada i va preferir marcar paquet i fotre el camp (2 vegades a més). Era en aquests espais on els veïns feien les seves aportacions. Però clar, com que la vostra opinió està per sobre del bé i del mal, clar suposo que no podieu acceptar participar amb normalitat amb la resta de la gent. Vosaltres esteu per sobre i és ara quan feu aportacions... i no només això sinó que ridiculitzeu les opinions de la gent que sí que hi va participar. I a més aneu de víctimes... víctimes de què!!. Perdó, és veritat, que la participació que vosaltres enteneu és: "s'ha de fer el que jo digui, tota la resta no és participació".
    Això és faltar de respecte a la ciutadania d'Arbúcies i ser un mal educat.

    ResponElimina
  7. No t'equivoquis, abans de "marcar paquet i fotre el camp" com dius tu, es van realitzar una sèrie de propostes sobre el procés cap de les quals va ésser acceptada, llavor per coerència, no podiem participar al procés, ho enténs?
    M'agrada l'últim post i la capacitat que tens per girar la truita, ni anem de víctimes ni creiem que tenim la raó. L'Associació com a tal no ha emés cap opinió sobre el disseny del projecte, ni ho farà, creiem que aquestes aportacions han de sortir dels veïns.
    I no t'equivoquis, nosaltes no creiem que tenim la raó, nosaltres vam presentar unes alternatives per millorar el procés participatiu, alternatives constructives que feien el procés menys rígid i més flexible, cap d'elles es va acceptar!
    Demanar informació prèvia abans d'anar a un taller no és creure que tens la raó sinó creure que amb informació prèvia, anàlisi i debat es pot arribar a una millor alternativa.
    Ens sembla inconcebible que la informació, l'anàlisi i el debat es realitzi en un taller seguit de 3 hores a la nit, ho pots entendre? Les coses s'han de digerir.

    Suposo que tu deus tenir la capacitat de comprar-te el primer pis que vegis, al preu que et demanin, anar al primer banc i fer la hipoteca que t'han ofert i anar a la casa de mobles del costat i comprar tot el mobiliari al primer dia.
    Gran sort la teva, nosaltres, la majoria, no funcionem així, nosaltres mirem molts pisos abans de decidir-nos, visitem diferents bancs per comparar les hipoteques i negociem, i els mobles hi ha diferents botigues on comprar-los.

    M'has entés? La precipitació déu ser bona per alguns que tenen pressa però no pels veïns que sufriran el canvi els pròxims 30 anys i que a sobre l'han de pagar. Una mica de respecte a les persones que no tenim la capacitat innata que tens tu "anterior blocaire" per digerir tot el que t'han explicat, analitzar-ho i decidir en 3 horetes, seràs el pròxim alcalde si és així, Arbúcies necessita gent com tu! Felicitats! La resta anem a un altre ritme.

    ResponElimina
  8. Com a veïna del poble crec que l'Ajuntament no ha fet bé els deures en el tema del procés participatiu. Això ho reconec, i en aquest procés es poden trobar errors.
    Però també passa, i això crec que ho veu molta gent del poble, que els que heu posat el crit al cel sou els que us presentàveu per Entesa, i això us ha anat fatal. A més a més, les coses que també s'han dit de vosaltres com les pancartes a pisos buits, etc etc tampoc us fan cap bé.

    ResponElimina
  9. M'agradaria saber quanta gent de l'AViV del camprodon, té algun problema,per que dins de l'AViV hi hagi persones veïnes del carrer, (i que també volen saber abans de començar a participar una serie d'informacions que fa 5 MESOS QUE DEMANEN)que siguin votans, simpatitzans,propers o fins i tot que s'hagin presentat en les llistes electorals d'ENTESA?

    Possats a preguntar, de quina casa buida parles?, per que, que jo sàpiga, no hi ha cap casa buida que tingui pancarta al balcó.

    Ara bé, si el que voleu es intoxicar a l'AViV, no crec que aquestes alçades ho aconseguiu, i per altre banda no us creieu tot el us diguin, pot ser que us vulguin enredar, com han fet fins ara.

    Veí del carrer Camprodon

    ResponElimina
  10. A mi ningú m'ha enredat, ho he vist amb els meus ulls. Vaig veure en Dani de Can Saborit i un altre senyor amb barba blanca fent campanya un diumenge al mercat. I aquesta gent no es presentaven per Entesa?

    ResponElimina
  11. Si que es van presentar per ENTESA, si més no, jo també els vaig veure en les llistes electorals, peró, que hi ha algun problema?, que no són veïns i afectats per la reforma integral del camprodon que Erc, PSC i per ara també CUPA, volen imposar, sense escoltar la posició d'una associació de veïns i veïnes?, per que no has de perdre de vista , que fins que no s'ha presentat un moció al ple municipal, que per cert, ERC i PSC no han volgut incloure en l'ordre del dia, no ens han volgut escoltar, per tant, davant aquesta actitut del govern municipal, només ens queda la protesta continuada i legítima de qualsevol veí efectat que no està a favor de les imposicions dels que fins ara no s'han guanyat el respecte d'uns veïns d'Arbúcies, siguin del color politic que siguin.

    ResponElimina
  12. Davant les intoxicacions que he vist en aquest fòrum, unes quantes aclaracions:
    L'Associació va ésser creada per defensar els interessos dels veïns individualment indefensos i perduts(sense preguntar la militància d'aquests a partits). Si hi ha veïns que militen a partits és una cosa positiva a utilitzar pels interessos de l'Associació, ja que així, es pot fer veure que hi ha un grup de gent -votants, en definitiva, pels partits- que no li agrada com s'estan fent les coses i que ha demanat una sèrie de coses que no han estat acceptades. M'alegraria poder dir que hi ha gent important d'ERC i PSC dins l'Associació per així poder influenciar als partits del govern amb el nostre discurs i amb les nostres posicions. S'ha intentat explicar la posició de l'Associació a algunes persones i abans de rebre la informació ja se n'han autoexclós -PSC- pels motius que siguin, d'altres d'ERC hi són des del principi i donen la seva opinió.
    De l'oposició hi ha gent d'ENTESA -veïns-, molt activa, és veritat, però quin problema hi ha si defensen els interessos acordats en l'asssamblea de l'Associació? Hi també hi ha votants de CUPA, IA, i d'altres formacions i gent apolítica.
    Em sembla que alguns veieu verí on només hi ha inquietud i si us entesteu en aquestes posicions només aconseguirem dividir el poble.

    ResponElimina
  13. A l'associacio hi haura de tot pero el que diu l'anonim del dia 22 te rao, com es menja que hi hagi persones que vagin a la llista d'Entesa i despres siguin de l'associacio? No es una associacio apolitica? Doncs si ho es hauria de cuidar una mica les formes, no? Que jo sapiga no he vist NINGU DE LA LLISTA d'ERC, IA, CUPA i PSC repartint paperets en contra de la reforma del carrer.

    No estic d'acord amb vosaltres pero es bo que hi hagi gent que defensi els interessos dels veins i les veines. Teniu rao amb coses que dieu pero dona la impressio que Entesa utilitza l'Associacio per fer una oposicio encoberta.

    ResponElimina
  14. Només uns aclariments: les aportacions i les demandes de l'Associació les va escriure Entesa? No.
    Si haguessin estat acceptades la nostra actitud com a Associació canviaria? Si.
    Utilitza Entesa a l'Associació? Tant com ERC+PSC a l'Associació per anar contra Entesa. En aquest joc no hi volem entrar, nosaltres ens oposem a un projecte, les demés coses de l'Ajuntament, no són cosa nostra, i qui no ho vulgui veure així, s'estarà enganyant a ell mateix (aquest missatge va tant pels d'Entesa com pels d'ERC) perquè pensar això es pensar que els que els socis de l'Associació i la Junta som idiotes i t'asseguro que no ho som, i t'asseguro que ens hem discutit amb Entesa, amb IA, amb CUPA tant com a les reunions públiques amb l'equip de govern, hi ha posicionaments nostres que no accepten cap dels partits.
    Per tant i que quedi ben clar, no és una associació apolítica, no ho posa als nostres estatuts, però tampoc som afí a cap partit.
    En el que dius de les formes, és la tonteria més grossa que he vist mai, ningú s'amaga de quin partit és i ser d'un partit no és sinónim d'exclusió de l'Associació.
    Els que reparteixen els papers de l'Associació són la gent que pot i vol fer-ho, i gràcies que ho fan i gratuïtament. Nosaltres no tenim ni els fons, ni els recursos de l'Ajuntament per fer la seva propaganda política, ens valem del que tenim.
    Si et preocupa tant et convido a repartir "papers" com dius tu, aquesta setmana, ja que les convocatòries no ens les reparteix l'Ajuntament, ni el TOM ja que tenen un cost.
    D'altres ens dediquem a fer trucades i enviar correus electrònics però com compendràs no podem arribar a tothom.
    Seria benvinguda la teva col·laboració.
    En torno a assegurar que per arribar a un consens amb els temes que tractem, discutim i molt, però clar, això no surt a la llum. No som com altres grups on el que diu el GRAN CAP, és el que acaten els seus subordinats sense cap discusió.

    ResponElimina
  15. Pel que tinc entès l'Associació es va crear no només pel procés participatiu del Camprodon, sinó per altres qüestions que poguesin sorgir al llarg del temps. El que passa és que amb les signatures dels veïns de suport de creació de l'Associació, s'han utilitzat per entrar mocions i fer bandera de l'oposició al Projecte del Carrer. Hi ha una part de veïns a l'associació i no van anar als tallers perticipatius perquè no els va donar la gana saber o participar-ne, hi ha una part de veïns que volien participar en el Projecte i hi van anar; també hi ha una part de veïns i que a més es la majoritària del carrer que no estan a l'associació i que tampoc van anar als tallers ;que no es posicionen davant de la reforma, és a dir que no hi han volgut participar acceptant el que es decidís. Heu fet sumes?

    ResponElimina
  16. De l'últim comentari s'ha d'entendre que no tots els veïns de l'associació estan d'acord o desconeixen el contingut de la moció que la plataforma va presentar a l'ajuntament segons diuen amb una llarga llista de firmes?

    ResponElimina
  17. S'aprofiten que els veïns amb l'argument econòmic són fàcils de convèncer per a fer després oposició política sobre temes varis... això és el que fan. És curiós, ningú es creu veritats a mitges però finalment el seu mèrit és fer empassar als veïns mentides senceres. I després els promotors d'aquesta plataforma encara tenen els collons d'etiquetar de nacis a tots aquells que no estan d'acord amb ells (hem refereixo a un comentari que està dins d'aquest bloc que compara l'ajuntament amb Goobels).... En fi, sort que són una minoria en relació a la gent que viu a Arvúcies. Una minoria molt sorollosa, és clar, és la única manera que tenen de fer-se veure. El problema és que estan tant emprenyats que la ira els hi ennovula el sentit comú... eii i emprenyats per altres coses que no tenen res a veure amb els objectius d'aquesta plataforma.
    Un veï del carrer que ha assistit a algunes reunions convocades per aquesta gent, i que per tant, parla amb coneixement de causa.

    ResponElimina
  18. De què teniu por amb tants atacs a l'Associació i de que no és representativa, i que només són una part, d'una part, d'una part dels veïns?
    De què teniu por intoxicadors? De què teniu por?

    No barregis l'Associació amb el bloc aquest, primer.
    Ara resulta que ens aprofitem dels veïns? O sigui els veïns ens aprofitem dels veïns? Jajaja, els 3 últims blocaires, que són el mateix, ni han anat a les reunions, ni són de l'Associació, ni tenen ni idea dels temes que tractem.

    Jo no sé de què teniu por? Ho podeu dir? Aprofitem per fer oposició política? Un votant d'Esquerra com sóc jo aprofita per fer oposició política? A quí? A què?

    No us equivoqueu, aquí estem contra un projecte, perquè no és el moment! No us queda clar que no és el moment? No parleu amb la gent, no llegiu les previsions econòmiques del govern autonòmic, de l'Estat, de la UE, dels FMI, del BM? No parleu amb la quanitat de gent que hi ha a l'atur i que hi haurà al nostre poble i que són veïns del carrer?
    Esteu allunyats, fins hi tot m'he hagut de sentir per un membre molt destacat del partit més radical "d'esquerres" del poble, que si deixaven el carrer tant bonic només per 1000€ era una ganga, que on havia de firmar ell? Aquest personatge a quin món viu? Al de la gent treballadora i amb dificultats segur que no.
    És aquest el sentit de tot, no volgueu confondre, que a més ho feu malament i no ho aconseguiu.
    Teniu un problema vosaltres els polítics d'Arbúcies i els que ho sou a la sombra -ja m'entendrà el que viu al Vallès-, la gent ja us coneix.
    A nosaltres també, ens coneixen, els veïns, des que vam nèixer, i saben dels nostres interessos i preocupacions, això té una paraula, honorabilitat, i aquesta no s'aconsegueix trencar amb les intoxicacions a l'Associació que esteu fent, no ho aconseguireu.

    ResponElimina
  19. Senyors, ha desaparegut l'enquesta del procés participatiu de la web de l'Ajuntament, publicaran els resultats?
    Ha desaparegunt el link a la informació del procés participatiu.
    Sense comentaris

    ResponElimina
  20. Jo no sóc veïna del camprodon, però es nota que tot el que critica l'Aviv ( que pot fer-ho ) és per intoxicar-la. Tothom té por...No podeu arribar a creure que hi ha gent que sí que vol que es faci el carrer nou? I que ha participar del procés i ho troba correcte? Què passa, que aquests són tontos o què? Que només teniu raó vosaltres?
    Una vilatana que no sóc de cap partit ni del camprodon.

    ResponElimina
  21. una pregunta per l'Aviv.del carrer Camprodon.
    que penseu de la llei de barris presentada ara fa 15 hores per el Sr. Ronda? (Per cert un malt educat)

    ResponElimina
  22. Si que hi he assistit a algunes reunions d'aquesta associació i sé de què parlo, i per això dic el que penso. Però clar com que no penso com ells i ho poso de manifest en aquest bloc, clar sóc un mentider. Fantàstic!!. No patiu ja no diré res més, no fos cas que al final us adonéssiu de qui sóc i possessiu a la gent en contra meva... AQUESTA ÉS LA VOSTRA POLÍTICA. Enorabona per emerdar-ho tot i crear crispació amb mitjes veritats i de vegades amb mentides indignants.

    ResponElimina
  23. Quines mentides ha dit l'Associació?
    Si em preguntes que pensem de la llei de barris aplicada al poble, no et puc contestar, no vaig poder assistir a la reunió, altres Associats si hi van anar i encara no hem parlat, el que si m'han dit és que no afecta ni positivament ni negativament a la reforma del carrer. Això és tot el que et puc avançar. Potser algun altre membre de l'Associació respongui.

    Repeteixo la pregunta: Quines mentides ha dit l'Associació?
    Què vol dir posar la gent en contra "teva"? Repeteixo, si us plau, diga'm quines mitjes veritats hem dit i quines mentides indignants hem dit com a Associació? No cal que diguis qui ets, no fa falta, la gent opinarà a favor teu o en contra segons el que cadascú cregui, no creus? En tot cas la teva opinió és una dels 90 associats i com que has vingut i dius que estàs associat ja saps com funcionem, guanya la opinió de la majoria, i a mi potser a vegades no m'agrada però l'acato, si tens un sistema millor per funcionar proposa'l a la reunió d'avui i sinó a aquest bloc, "si no vols que se't reconegui" i la podem proposar a l'assamblea.
    Entent que si no dius res més els teus arguments s'han acabat a l'anterior escrit.
    Fins aviat.

    PS. Vull que em diguis quines mentides indignants hem dit, si us plau, ens faràs un favor per rectificar si tens raó. Nosaltres no som com altres que no reconeixen que s'equivoquen

    ResponElimina
  24. Esgarrapen com un gat potes enlaire. Aixó es el que fa l'equip de govern en aquest bloc, ja no saben com aturar l'allau de preguntes i demandes que des de l'AViV demanem, i l'unic que se'ls hi ocurreix es intentar desacreditar a l'AViV amb insults i desqualificacions varies, doncs aquest no es el camí Srs. de l'equip de govern. Si mal no recordo, demà tenim una reunió amb vostés per parlar de la moció que des de l'AViV vàrem presentar i que vostés no van voler incloure en l'últim ple ordinari, i amb aquesta actitut es preveu unes negociacions molt llargues o per el contrari molt curtes, tot dependrà de la predisposició que es tingui d'escoltar les demandes dels veïns i arribar a un acord per escrit i en un temps prudent.

    Ara, tal i com s'ha desenvolupat tot plegat, no crec que es pugui resoldre res, ja que de segur voldran allargar una mica més el tema, enbolicant-nos de nou, amb la nova Llei de Barris, on pel que sembla, també hi ha inclós el carrer Camprodon, a veure que entreiem de profit.


    Veí del carrer Camprodon

    ResponElimina
  25. Ha quedat clar que ara no és el moment.

    No hi han diners per fer el projecte faraónic al Carrer Camprodon.

    En el pressupost d'enguany no hi ha partida per a les obres d'el carrer.

    Bona feina veïns.

    ResponElimina

 
Creative Commons License
Aquesta obra de la Plataforma per la reforma c. Camprodon d'Arbúcies està subjecta a una llicència de Reconeixement 3.0 Espanya de Creative Commons